Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Over Snoeck

De onderneming Snoeck ging in 1992 van start op initiatief van Piet en Paul Snoeck en is gespecialiseerd in agro en industriebouw. Sinds 2015 maakt Snoeck deel uit van de Willy Naessens Group.

Totaalservice

Snoeck staat in voor ontwerp, productie, maar ook voor het coördineren en uitvoeren van zowel grondwerken, montage als afwerking.

Ervaring

Snoeck Metaal ging in 1992 van start en maakt sinds 2015 deel uit van de Willy Naessens Group.

Capaciteit

Een capaciteit tot 40 ton per dag en een modern ingerichte productiehal van 19.500 m².

Perfecte bouwsysteem

Functioneel, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze diensten

Snoeck neemt alle stappen in coördinatie en uitvoer voor zijn rekening. Wij staan garant voor kwaliteit in planning, uitvoering en opvolging.

Onze diensten gaan van een stabiliteitsstudie over het ontwerp tot en met de complete afwerking. Ook bij specifieke opdrachten gebeurt alles in eigen beheer, zodat de snelheid, precisie en kwaliteit verzekerd zijn. Daarnaast vindt er steeds overleg plaats met architect en bouwheer.

Samen met u streven we naar het perfecte bouwsysteem: functioneel, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. En met oog voor dier- en arbeidscomfort. Op die manier bouwt Snoeck een hechte vertrouwensband op met elke klant.

Interesse in ons werk?

Aarzel niet contact op te nemen met Snoeck. Bel of mail ons en wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Contacteer ons