Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Willy Naessens plant een bedrijfsbos

Kantoren, magazijnen, zwembaden. De Willy Naessens Group laat ze al jaar en dag als paddenstoelen uit de grond schieten. Daar komen nu ook bomen bij.

Lees hier het volledige interview met Willy Naessens.

bijenkorven willy naessens group

Welkom! 100.000 nieuwe medewerkers bij Willy Naessens Group!

Dat hebben jullie goed gelezen! Wij verwelkomen graag 100.000 nieuwe medewerkers bij de Willy Naessens Group.

Duurzaamheid, dat dragen wij bij de Willy Naessens Group hoog in het vaandel. Wist je dat er jaarlijks gemiddeld 20% van de bijenkolonies verdwijnen? Dat is best veel. Net daarom dragen wij graag ons steentje bij.  

De oplossing? Twee bijenkasten op ons bedrijventerrein. De bijen hebben hier een ideale uitvalsbasis om de omgeving goed te verkennen én bestuiven dan graag grote bloemenmengsels in de buurt. Goed voor de biodiversiteit dus!

 

Pinksterwijding in Elsegem

Pinksterwijding in Elsegem

Op 5 juni 2022 is het zover! Dan vindt de pinksterwijding in Elsegem plaats. Na het grote succes van vorige edities, hebben we het genoegen om u dit jaar opnieuw te mogen verwelkomen!

Om 9u30 gaan we van start met de mis, met Gunther Neefs, in de kerk van Elsegem. Na de mis zal de wijding plaatsvinden op het dorpsplein van Elsegem.

Dit jaar gaat de wijding door voor oldtimer tractoren, paarden met antieke koetsen en honden.

  • Voor de wijding van paarden en koetsen wordt er afgesproken op de parking van Willy Naessens te Kouter 3. (Ingang via Kortrijkstraat). Om 10u wordt er vertrokken naar de wijding op het dorpsplein in Elsegem. Na de wijding is er aansluitend een rally door de prachtige Vlaamse Ardennen van ongeveer 25 kilometer.
  • Voor de wijding van de honden wordt er afgesproken op Stoeterij De Strohoeve, ten laatste om 10u30.De wijding vindt plaats na de mis op het dorpsplein in Elsegem.
  • Voor de wijding van de oldtimertractoren wordt er afgesproken om 9u30 op de weide, Peeshoek in Elsegem. Vandaar uit wordt er vertrokken naar de wijsding op het dorpsplein in Elsegem. Na de wijding is er aansluiten een rally voorzien door de prachtige Vlaamse Ardennen van ongeveer 25 kilometer.

De toegang en deelname is gratis. Alle deelnemers ontvangen een eetbon, een drankbon én een pet.

Wij hopen u alvast te mogen ontvangen op 5 juni!

dag-van-de-veiligheid

Dag van de Veiligheid

Op 28 april 2022 was het Internationale Dag van de Veiligheid. Als familiebedrijf vinden we het bij de Willy Naessens Group belangrijk dat iedereen 's avonds veilig kan thuiskomen.

Dag van de Veiligheid was dan ook hét moment voor de lancering van de nieuwe veiligheidscampagne voor alle werknemers van de Willy Naessens Group. Tijdens deze campagne brengen we de belangrijkste aandachtspunten aan bod om ongevallen op de werf te vermijden en de betrokkenheid bij iedereen te verhogen. Op deze manier willen we ons inzetten om op alle niveaus een sterke veiligheids- en gezondheidscultuur tot stand te brengen.

Maandelijks zal er een nieuw thema aan bod komen. We gaan van start met helmdracht. De veiligheidshelm is een vertrouwd gezicht op onze werven en dat willen we ook zo houden. Het is van groot belang om op de werf het hoofd te beschermen en dus ten alle tijde een helm te dragen.

 

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

We weten allemaal dat de Willy Naessens Group een geweldige plek is om te werken. Wil je zien hoe we het doen? Kijk dan eens naar onze gloednieuwe bedrijfsfilm!

Willy viert zijn 82ste verjaardag!

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.