Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Pinksterwijding in Elsegem

Pinksterwijding in Elsegem

Op 19 mei 2024 is het zover! Dan vindt de pinksterwijding in Elsegem plaats. Na het grote succes van vorige edities, hebben we het genoegen om u dit jaar opnieuw te mogen verwelkomen!

Om 9u30 gaan we van start met de mis, met Astrid Stockman, in de kerk van Elsegem. Na de mis zal de wijding plaatsvinden op het dorpsplein van Elsegem.

Dit jaar gaat de wijding door voor oldtimer tractoren en paarden met antieke koetsen.

  • Voor de wijding van paarden en koetsen wordt er afgesproken op de parking van Willy Naessens te Kouter 3. (Ingang via slagbomen). Om 10u wordt er vertrokken naar de wijding op het dorpsplein in Elsegem. Na de wijding is er aansluitend een rally door de Vlaamse Ardennen van ongeveer 25 kilometer.
  • Voor de wijding van de oldtimertractoren wordt er afgesproken om 9u30 op de weide, Peeshoek in Elsegem. Vandaar uit wordt er vertrokken naar de wijding op het dorpsplein in Elsegem. Na de wijding is er aansluiten een rally voorzien door de Vlaamse Ardennen van ongeveer 25 kilometer.

Na de mis zal er ook een prachtige optocht plaatsvinden van elegantiekoetsen!

De toegang en deelname is gratis. Alle deelnemers ontvangen een eetbon en een drankbon én een pet.

Wij hopen u alvast te mogen ontvangen op 19 mei!

Overname Pool Conception

Overname Pool Conception

Willy Naessens Swimming Pools neemt Pool Conception over, een overname dat kansen en verandering brengt.

Klimaatneutraal certificaat voor de Willy Naessens Group

Klimaatneutraal certificaat voor de Willy Naessens Group

De Willy Naessens Group staat voor duurzaam ondernemen. Het ondernemerschap is gebaseerd op verticale integratie diversificatie en CO2-reductie. ‘We reduceren en compenseren onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk, op weg naar net zero’, aldus Chief Sustainability Officer Kris Vanrenterghem. In de tussentijd gaat de Group nu al volop voor een netto-nuluitstoot, bewijst ook het klimaatneutraal certificaat van Climate Neutral Group.

Pinksterwijding in Elsegem

Pinksterwijding in Elsegem

Op 28 mei 2023 is het zover! Dan vindt de pinksterwijding in Elsegem plaats. Na het grote succes van vorige edities, hebben we het genoegen om u dit jaar opnieuw te mogen verwelkomen!

Om 9u30 gaan we van start met de mis, met Bart Kaëll, in de kerk van Elsegem. Na de mis zal de wijding plaatsvinden op het dorpsplein van Elsegem.

Dit jaar gaat de wijding door voor oldtimer tractoren en paarden met antieke koetsen.

  • Voor de wijding van paarden en koetsen wordt er afgesproken op de parking van Willy Naessens te Kouter 3. (Ingang via Kortrijkstraat). Om 10u wordt er vertrokken naar de wijding op het dorpsplein in Elsegem. Na de wijding is er aansluitend een rally door de prachtige Vlaamse Ardennen van ongeveer 25 kilometer.
  • Voor de wijding van de oldtimertractoren wordt er afgesproken om 9u30 op de weide, Peeshoek in Elsegem. Vandaar uit wordt er vertrokken naar de wijding op het dorpsplein in Elsegem. Na de wijding is er aansluiten een rally voorzien door de prachtige Vlaamse Ardennen van ongeveer 25 kilometer.

Na de mis zal er een prachtige optocht plaatsvinden van elegantiekoetsen!

De toegang en deelname is gratis. Alle deelnemers ontvangen een eetbon, een drankbon én een pet.

Wij hopen u alvast te mogen ontvangen op 28 mei!

60 jaar Willy Naessens Group

60 jaar Willy Naessens Group

60 jaar, een diamanten jubileum. Hoog tijd om de Willy Naessens Group te doen schitteren!

Willy Naessens plant een bedrijfsbos

Kantoren, magazijnen, zwembaden. De Willy Naessens Group laat ze al jaar en dag als paddenstoelen uit de grond schieten. Daar komen nu ook bomen bij.

Lees hier het volledige interview met Willy Naessens.

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.