Contact
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Wat doet Snoeck?

Snoeck bouwde een sterke reputatie uit als het toeleveringsbedrijf voor de industriebouw. Vandaag geldt het bedrijf als een betrouwbare partner voor het verwezenlijken van paardencentra, landbouwgebouwen, industriële gebouwen en staalconstructies.

Agro

Landbouwgebouwen met metaalstructuur

Snoeck bouwt stallen, landbouwloodsen, bewaarloodsen en frigo’s op maat. In de gebouwen kunnen ook wooncompartimenten en winkelruimtes geïntegreerd worden.

Wij hebben alle mensen in huis (salesteam, studiedienst, grondwerkafdeling, montageploegen, afwerkers…), zodat we het volledige bouwproces in eigen handen kunnen nemen. Onze projectleiders vormen uw aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. Zij kunnen snel en zelfstandig anticiperen op uw vragen, waardoor we kort op de bal spelen en er geen tijd verloren gaat.
Contacteer ons

Hippo

Paardencentra met rijpistes en paardenstallen/boxen

Willy Naessens gaf zijn expertise en passie voor paarden door aan de firma Snoeck. Wij bouwen stallen en boxen volgens uw wensen en met inbegrip van zadelkamers, paardendouches, gesloten pistes en solarium. Ook voor maneges met wooncompartimenten, studio’s, tribunes en clubhouse kunt u bij ons terecht.

De staalstructuur wordt verder afgewerkt met gevels in betonelementen. Die kunnen variëren van glad beton over silexpanelen tot zelfs panelen met baksteenmotief om een landelijke uitstraling van uw complex te verkrijgen. De wanden kunnen geïsoleerd en afgewerkt worden naar uw smaak en kleurvoorkeur.
Contacteer ons

Industrie

Alles voor uw industrieel bouwproject

Snoeck beschikt over ervaren teams voor het monteren van staalconstructies. Steeds volgens de normen en specificaties ontworpen en geproduceerd, steeds op maat van de klant.

Snoeck heeft de nodige knowhow in huis voor de meest uiteenlopende industriële projecten. Wij produceren zowel staal- en betonstructuren als productie- en bedrijfsunits in geprefabriceerde wanden van gladbeton of uitgewassen grind. Ook gevels in glas of isolerende sandwichpanelen, werkplaatsen met rolbruggen, luifels, trappen en bordessen en allerhande plooiwerk en componenten behoren tot de mogelijkheden.
Contacteer ons

Staalconstructies

Sterke staaltjes

Snoeck heeft meer dan 30 jaar ervaring met complexe staalconstructies. De bijna onbegrensde ontwerpmogelijkheden en het duurzame karakter van staal betekenen een mooie meerwaarde bij de realisatie van uw project.

Binnen onze eigen studiedienst denken ervaren ingenieurs en bouwkundige tekenaars van bij de start van het ontwerpproces mee met bouwheer en architect, wat de optimalisatie en het globale kostenplaatje alleen maar ten goede komt.

Als bijkomende troef neemt Snoeck het verdere bouwproces volledig in eigen handen: eigen funderingsafdeling, montageploegen en afwerkingsploegen.

Contacteer ons

Interesse in ons werk?

Aarzel niet contact op te nemen met Snoeck. Bel of mail ons en wij helpen u graag verder. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Contacteer ons